Bejelentkezés
HOJELENTES.HU

HÓJELENTÉS

hó

Info

HOJELENTES.HU
/ceginfo

Céginfó - Aba Pénzügyi és Befektetési Tanácsadó Rt

Hójelentés és minden ami a síeléssel, snowboardozással kapcsolatos lehet. Mindenek előtt megbízható és naprakész hóadatok, egyedi cikkek, kiemelkedő ajánlatok. Ezen kívül érdekesség képpen: webkamerák a világ minden tájáról, lenyűgöző videók, szép hátterek kellemes körítésben.

Legújabb twittek

Keresés
The Wayback Machine - http://web.archive.org/http://www.hojelentes.hu/ceginfo

Aba Pénzügyi- és Befektetési Tanácsadó Rt.

Céginfó

Az Aba Rt. 1993-ban alakult Fittich Rt. néven. Tevékenységét eredetileg az 1989-ben alakult Fittich és Aba Kft.-ben kezdte. Ennek megalakulásakor két fő tevékenysége volt. Az egyik az ügyviteli szolgáltatás - amit abban az időben még nem volt szokás a cégtől elkülönítve "outsourcing"-ben végezni. A másik a 20%-os tulajdonos svájci Fittich AG biztonságtechnikai kereskedelmi és tervezői profiljának hazai folytatása és az ezzel kapcsolatos import.

A folyamatos bővülés 1993-ra szükségessé tette a szervezeti módosulást. Az ügyviteli szolgáltatás maradt a Kft.-ben, amely a mai napig magas színvonalon folytatja ez irányú tevékenységét. A kereskedelem, az ügyviteli szolgáltatással kapcsolatos tanácsadási tevékenység, valamint a befektetési és beruházási tanácsadás részvénytársasági formában folyt tovább az Aba Rt.-ben. A biztonságtechnikai tervezést, kereskedelmet az újonnan alakult Fittich Kft. folytatta.

Ekkor került a részvénytársaság tevékenységébe az ügyviteli szoftverek fejlesztése, amelynek első változatát az Rt. alapító tagja Aba Zoltán fejlesztett ki még 1988-ban. Az egyes tevékenységek fejlődését, folyamatát a többi oldalon lehet nyomon követni. Ha felvennék a kapcsolatot cégünkkel, a "Kapcsolat" linkre kattintva találják meg elérhetőségünket.